Een unieke tool voor de vastgoedmakelaar

Ook als vastgoedmakelaar kun je niet meer om de sociale media heen. Daarom is er Web Présence.

Speciaal ontwikkeld voor de vastgoedsector zorgt dit totaalpakket voor een professionele aanwezigheid van je vastgoedkantoor op Facebook, Twitter en LinkedIn. Daarnaast geven we je ook inzicht in de resultaten van je activiteiten op de sociale media.

Met een unieke nieuwsservice, een wekelijkse update per mail en de hulp van onze social genius wordt sociale media toegankelijker en efficiënter dan ooit tevoren. Reeds meer dan 150 vastgoedkantoren maken gebruik van Web Présence. Ook jij bent welkom.

Social Setup

We beginnen bij het begin. Met de Social Setup zorgen we dat je vastgoedkantoor een bijzonder professionele uitstraling op de sociale media krijgt. We maken een Facebookpagina voor je kantoor of helpen je bestaande pagina nog beter te maken. Idem voor Twitter en LinkedIn. Voor Facebook verzorgen we ook een extra tabblad met je aanbod en knoppen naar je website zodat bezoekers je snel kunnen contacteren.

Tijdens een individuele begeleiding* (3u) bij jou ter plaatse helpen onze ervaren consultants Web Présence en sociale media in je vastgoedkantoor te implementeren. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Facebook

Op Facebook zorgen we voor een professioneel ogende pagina van je kantoor, compleet met een aanbodpagina en contactknoppen. Op de uren die een optimaal bereik garanderen publiceert Web Présence automatisch je panden op de tijdslijn van je Facebookpagina. Dankzij de Nieuwsberichtenservice deel je snel interessante artikels over vastgoed op je pagina.

Twitter

Met Web Présence maak je slim gebruik van het snel groeiende Twitter. Zo bereik je nog meer mensen, zelfs mensen die je niet volgen. Als er iemand je tweets deelt met zijn of haar volgers of reageert op jouw tweet dan zie je dit meteen op je Web Présence dashboard.

LinkedIn

Ondertussen is LinkedIn uitgegroeid tot het professioneel sociaal netwerk bij uitstek. Met Web Présence kun je snel en eenvoudig interessant nieuws en vastgoedaanbod delen.

Controle

Met het dashboard van Web Présence heb je in een oogopslag een zicht op je activiteiten en je rendement op de sociale media. Overzichtelijke statistieken van het aantal surfers die van je Facebookpagina naar je website surfen maar ook notificaties wanneer je op Twitter vermeld wordt. Met het Web Présence dashboard hou je de vinger op de pols op één overzichtelijk scherm. Het dashboard kun je zelfs gebruiken op je smartphone of tablet, zodat je gelijk waar en wanneer je Web Présence kan raadplegen.

Nieuwsberichten

Inhoud is koning bij sociale media. Ons team pluist dagelijks verschillende online nieuwsbronnen uit naar interessant, leerrijk of leuk nieuws. Vanuit Web Présence kun je met één klik deze content delen op jouw Facebookpagina, Twitter –of LinkedInprofiel. Zo zorg je voor een gezonde mix van aanbod en inhoud.

Showpuzzler

Met Showpuzzler presenteer je jouw panden dynamisch op een of meerdere tv-schermen. Je kiest uit een van de twee beschikbare standaardshows en ons design team personaliseert die met jouw kleuren en logo. Of je opteert voor een show volledig op maat gemaakt. Naast aanbod kun je ook informatie over je kantoor en diensten in je show laten opnemen. Wijzigt er een prijs, of is een pand verkocht? Dan zorgt de Showpuzzler automatisch voor een update van het desbetreffend pand. Kortom, de oplossing om je panden op een moderne manier in je kantoor of etalage te presenteren. Showpuzzler is een optie binnen het Web Présence pakket.

Tips & Tricks

Op Web Présence krijg je ook regelmatig tips en actuele info over het reilen en zeilen op de sociale media. Zo blijf je helemaal bij met deze snel evoluerende media. Je kan ook zelf een vraag stellen over sociale media aan onze specialisten.

Update service

Elke week ontvang je van Web Présence een persoonlijke e-mail met daarin de voornaamste scores van je sociale media accounts, recente nieuwsberichten en handige tips.

Vanity URL*

Dankzij jouw eigen unieke verkorte domeinnaam worden al de links die je op je sociale media via Web Présence deelt helemaal gepersonaliseerd. Dit geeft je kantoor een nog professionelere uitstraling en zorgt voor een bredere verspreiding van je merknaam.

Mobiele website

Het aandeel mobiele surfers groeit zienderogen. Desgewenst kun je jouw Web Présence uitbreiden met een mobiele website zodat bezoekers met een smartphone je aanbod snel en gebruiksvriendelijk kunnen raadplegen. Je kan bij ons ook terecht voor de ontwikkeling van een volledige full responsive website voor je vastgoedkantoor. Een full responsive website is een volwaardige website die zich automatisch aanpast aan het scherm van je bezoeker.

Portfolio App

Presenteer je panden op een professionele manier aan je klanten en prospecten met de Portfolio App. Deze bestaat zowel voor de iPad als voor tablets die op Android draaien. De app werkt offline zodat je niet afhankelijk bent van een mobiele internetverbinding.

Vitrine.be & Korfine.be gratis inbegrepen

In Web Présence is de basispublicatie van je panden op de portaalsites Vitrine.be (vastgoed te koop) en Korfine.be (vastgoed te huur) inbegrepen.

Helpdesk

Onze helpdesk staat steeds voor je klaar bij vragen over het gebruik van je Web Présence. Ook telefonisch.

* optioneel